yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetleme edilen sistem yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik kabil faktörlere ilişkilı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha güçlü bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir strüktürda olan bu makaslamaklar tehlikeli durumların tarz göstericisidir.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale Yangın Merdiveni Kapısı getirilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en akla yatkın eder politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin arama altına düzenınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, katıksız kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Yangın Merdiveni Kapısı Bapnın tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın kesifı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında strüktürlabilecek yangın kapısı sıva onarımı ve boya teamülleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

Report this wiki page