Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın bapları kabilinden bina güvenliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya anlayışleri sayesinde baplar zarar görmez.

Montaj: Yangın bapsı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya neden vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının kelleladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu dâhilin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun derunin de kanatlarının tasarımının en eksiksiz şekilde mimarilması gereklidir. Kanatları fondöten halde kızıllık monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar yaşanabilir. Ivedi çıkış bapsı kilitli olmamalı ve mülkiyet ile rahat açılır vaziyette yangın kapısı olmalıdır. Bu kapıların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan az kata sahip binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan elan ziyade kata ehil binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Web sitesine giriş yaptığım andan kafalayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören süreçte, ışıklandırma Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin meselelendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek done el işi sürecine bariz rızamın olduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkürname Ederiz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı saf opsiyonel olarak kızılınan hidrolik dizi ile daha pıtrak yararlanma esenlanabilir.

Report this wiki page